Onze zorgrobot voor verpleeg- en verzorgingshuizen

Het robotsindezorg-platform onderscheidt zich door de volgende kenmerken:

  • Eenvoudig aan de slag met interactieve sociale robots
  • Honderden voorbeeld-toepassingen voor de sociale robot
  • Een echte zorgrobot die patiënten helpt met gezelschap, spelletjes, beweging en informatievoorziening
  • Zelf nieuwe toepassingen maken met het intuïtieve robotsindezorg-platform, geen technische kennis vereist
  • Voor individueel gebruik en in kleine groepen
  • Een veilig online platform vanuit een Europese cloud

Beweging stimuleren

Het Robotsindezorg-platform is uitermate geschikt om ouderen uit te nodigen tot (meer) beweging. Iedere vorm van beweging is immers winst. De robot kunnen muziek van vroeger afspelen, dansjes doen en motiveren om in beweging te komen.

Interactieve presentaties

Interactieve presentaties laten geven door een sociale robot was nog nooit zo leuk en gemakkelijk! Bijvoorbeeld over voorwerpen of onderwerpen van vroeger. Al of niet aangevuld met een interactieve quiz.

Hoe werkt dit? Door een PowerPoint-presentatie te uploaden in het platform, en daar een simpel programmaatje aan toe te voegen, kan iedereen snel en effectief leuke, interactieve presentaties maken! Of kies uit 1 van de vele voorbeeld-presentaties die al in de bibliotheek staan.

Spelletjes en Quizzen

Sociale robots kunnen óók een interactieve rol vervullen door met ouderen spelletjes te doen, in de vorm van bijvoorbeeld een quiz. Vragen stellen over voorwerpen of muziek van vroeger bijvoorbeeld. De robot kan daarbij wachten op de input van de bewoner(s) door middel van aanraking, het tonen van een kaartje of gesproken woorden.

Meerdere robot types

De robot kun je kopen of leasen. Je kan kiezen uit verschillende robot-types in verschillende prijsklassen. Zo is er de grotere en beweeglijke Nao-robot of de kleinere Alpha Mini-robot. Tenslotte kan iedereen kan gebruik maken van onze virtuele robots, zodat je de robot-toepassingen die je maakt meteen kan uitproberen op je laptop, PC of tablet, zonder dat je daarbij altijd een echte fysieke robot nodig hebt. Lees hier meer over de verschillende robot types.

Contact en informatie

Wil je meer weten? Vul ons contactformulier in of bel naar 015-7601644, optie 2. Je mag ook mailen info@robotsindeklas.nl.