Softbank Pepper robot

De Pepper robot van Softbank is een geavanceerde sociale robot van circa 1 meter hoog. Robot Pepper is ontworpen om te communiceren met mensen. Deze vriendelijk robot met tablet op zijn borst nodigt uit tot interactie. Om alle interactie met mensen mogelijk te maken heeft Pepper veel techniek aan boord. Pepper heeft een 3D camera, veel sensoren, waaronder voel-sensoren. De Pepper robot is meertalig en standaard praat en verstaat hij Nederlands en Engels, maar dit kan uitgebreid worden. De Pepper heeft een informatiescherm op zijn borst waarmee hij ook interactie aan kan gaan met de gebruikers.

Zie dit filmpje voor meer informatie over de Pepper robot.

Softbank Nao robot

De sociale robot Nao van Softbank (voorheen Aldebaran) is met zijn 58 cm een vriendelijk interactief maatje. De humanoïde robot beschikt over mechanische, electronische en cognitieve vaardigheden. De Nao spreekt en verstaat verschillende talen, standaard Nederlands en Engels. Hij beschikt over een camera om beelden en QR-kaartjes te herkennen, beschikt over meerdere microfoons en is zeer beweeglijk door zijn vele motoren. Ook heeft de Nao voel-sensoren op zijn hoofd, zijn handen en zijn voeten waarmee je de interactie aan kunt gaan.

Zie ook dit filmpje voor meer informatie over de Nao robot.

Alpha Mini Robot

De Alpha Mini van UBTech is een liefhebbende gezelschapsrobot die klaar staat om bevriend te raken, te vermaken, te onderwijzen en te communiceren met mensen, in een breed scala aan scenario’s. De robot is draagbaar en is ongeveer 28 cm hoog. Alpha Mini ziet eruit als een mensje en is door zijn kleine formaat ideaal voor op school, thuis of onderweg. Hij beschikt over een camera voor herkenning van beeld en QR-kaartjes, een microfoon, een aanraaksensor op zijn hoofd, en heeft zeer veel bewegingsmogelijkheden. De Alpha Mini werkt op wifi én heeft de mogelijkheid om er een 4G-kaartje in te doen, zodat hij altijd en overal bereikbaar is.

Hier kunt u meer informatie en video’s vinden over de Alpha Mini.

Virtuele Robot

De virtuele robot is onderdeel van het RobotsindeKlas-platform. Met de virtuele robot kun je jouw robot-toepassingen testen waar je maar wilt, zonder dat je daarbij een fysieke robot nodig hebt. Handig als je bijvoorbeeld thuis of onderweg bent en een robot-toepassing hebt gemaakt, of je een interactieve presentatie voorbereidt.

Contact en informatie

Wil je meer weten? Vul ons contactformulier in of bel naar 015-7601644, optie 2. Je mag ook mailen info@robotsindeklas.nl.