Onze werkwijze

Wij werken eenvoudig en transparant. Om ons platform te kunnen gebruiken heb je voor je organisatie een softwarelicentie nodig en een robot. Dan ben je klaar voor je hele organisatie. Wij maken geen onderscheid in hoe je ons platform wil gebruiken!

Wij werken zo:

  1. Je vraagt een demo aan om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden.
  2. Wij maken daarna een offerte, hierin kies je voor een robot kopen of leasen.
  3. Wij leveren de robot en geven een online introductie-workshop

Na deze workshop kunnen uw gebruikers effectief aan de slag met de sociale robot, robottoepassingen en de programmeeromgeving. Optioneel kun je kiezen voor een workshop op locatie van 1 dagdeel om het platform en de robot(s) uitgebreider te leren kennen.

De robots

De robot kun je kopen of leasen. Je kan kiezen uit verschillende robot-types in verschillende prijsklassen. Zo is er de grotere en beweeglijke Nao-robot (links) of de kleinere Maatje-robot (midden). Tenslotte kan iedereen kan gebruik maken van onze virtuele robots (rechts), zodat je de robot-toepassingen die je maakt meteen kan uitproberen op je laptop, PC of tablet, zonder dat je daarbij altijd een echte fysieke robot nodig hebt. Lees hier meer over de verschillende robot types.

De licentie

De softwarelicentie is een jaarlicentie. Alles zit daarin: toegang tot de robotsindeklas-portal, de rekenrobot, programmeer-oefeningen, honderden kant-en-klare lesjes in de bibliotheek (gesorteerd op groep en vakgebied), het kunnen delen van toepassingen met andere robotsindekls-gebruikers, een onbeperkt aantal gebruikers (voor oa. leerkrachten en leerlingen), javascript en python gebruik via onze API voor HO, en uiteraard professionele ondersteuning door onze helpdesk. Wij willen graag dat je je robot zo vaak en zo optimaal mogelijk kan gebruiken dus willen we dat je toegang hebt tot alle mogelijkheden van ons platform!

Contact en informatie

Wil je meer weten? Vul ons contactformulier in of bel naar 015-7601644, optie 2. Je mag ook mailen info@robotsindeklas.nl.