Ons verhaal

Interactive Robotics ontstond op de TU Delft, waar de oprichters Joachim De Greeff, Koen Hindriks en Joost Broekens in onderzoeksgroepen zaten over kunstmatige intelligentie, sociale robots en mens-robot-interactie. “We merkten dat veel van de geavanceerde technieken, algoritmes en ideeën nauwelijks concreet werden toegepast. Daar kwam het idee achter Interactive Robotics vandaan: het inzetbaar maken van sociale robots voor verschillende doeleinden.”

Wij geloven dat sociale robots in toenemende mate deel zullen uitmaken van het dagelijks leven en streeft ernaar om er maximale waarde uit te halen. Het biedt een schaalbaar cloudbased softwareplatform voor het beheer van sociale robots en robottoepassingen. Bovendien is er ook een intuïtief ontwikkelplatform voor het eenvoudig maken van sociale robotapplicaties (door niet-technische mensen). Uitermate geschikt in het onderwijs en in de zorg.

Interactive Robotics doet actief mee aan de ontwikkelingen. Wij werken samen met de Universiteit Delft en de Universiteit Leiden. Wij werken internationaal samen in een Europees project Animatas om sociale robots geschikt te maken voor gebruik in het onderwijs.

Ons team

Dinesh Persad

Algemeen Directeur

LinkedIn

Jurjen Brouwer

Cloud Robotics Eng.

LinkedIn

Diony Tadema

Software Developer

LinkedIn

Bas Hazelzet

Adviesraad

LinkedIn

Joost Broekens

Oprichter

LinkedIn

Koen Hindriks

Oprichter

LinkedIn

Joachim de Greeff

Oprichter

LinkedIn

Tamara Koopmans

Educatie specialist

LinkedIn

Felienne Hermans

Adviesraad

Associate Professor
Universiteit Leiden

LinkedIn

Eric Kleipool

Adviesraad

Programma Man. ICT – St. Kolom A’dam

LinkedIn

Onze klanten

Veel van onze klanten zijn onderwijsinstellingen. In het primair onderwijs oefenen kinderen rekenen en taal met de robot, programmeren kleuters met kaartjes en maken kinderen interactieve spreekbeurten. In het voortgezet onderwijs wordt mens robot interactie ontwikkeld en kunnen leerlingen verder met programmeren in python en javascript. In het hoger onderwijs gebruiken studenten ons systeem om makkelijk HRI te prototypen en om met ons platform experimentele software te maken voor afstudeerprojecten en onderzoek. Ontdek het zelf!

Contact en informatie

Wil je meer weten? Vul ons contactformulier in of bel naar 015-7601644, optie 2. Je mag ook mailen info@robotsindeklas.nl.