Wat maakt onze lesrobot uniek?

 • Klassikale lessen en verhalen.
 • 1-op-1 extended instructie voor automatiseren.
 • Makkelijk klaarzetten van instructie
 • Robot motiveert leerling en houdt bij hoe goed de taak gaat.
 • Eenvoudig zelf nieuw lesmateriaal maken.

Leren met de onderwijsrobot

Robotsindeklas zorgt voor innovatief en interactief leren met een sociale onderwijsrobot. Dit biedt interessante mogelijkheden om leer-achterstanden of studievertragingen in te lopen. Dit kan zijn op het gebied van remediëring van bijvoorbeeld taal of rekenen, maar ook op het gebied van digitale geletterdheid. Een sociale robot heeft geduld, wordt nooit moe, en vormt geen risico op besmetting. Robots kunnen leerlingen stimuleren en motiveren, en ze kunnen oneindig oefenen met lesstof. Natuurlijk zullen robots de leerkracht niet vervangen, maar wel ondersteunen en aanvullen. Bekijk een voorbeeld van de rekenrobot in de video hiernaast. Meer weten? Vul ons contactformulier in.

Goed om te weten

Heb je op school al een sociale robot zoals de Nao, Zora, Eddy, Maatje of Alpha mini of iPal? Dan kan je gebruik maken van de Robotsindeklas-leeromgeving. Er is alleen een licentie op de online leeromgeving nodig en een kleine kosteloze installatie!
Voor de aanschaf van de robot zijn er ook uitgebreide subsidiemogelijkheden. Veel van onze klanten maken hier al gebruik van. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

  Ik wil ...*

  Optionele informatie
  Wij kunnen u beter helpen als u extra informatie geeft, maar dat hoeft niet.


  Contact en informatie

  Wil je meer weten? Vul ons contactformulier in of bel naar 015-7601644, optie 2. Je mag ook mailen info@robotsindeklas.nl.