Gratis proefles met de onderwijsrobot

Sluit het jaar op een leuke manier af met een proefles van de onderwijsrobot van Robotsindeklas!
Onze onderwijsrobot is een leuke en leerzame manier om kennis te maken met nieuwe technologie. De robot kan praten, dansen, presentaties geven en een quiz spelen. De robot is gemakkelijk te programmeren door zowel leerkrachten als leerlingen via een gebruiksvriendelijke interface. Zo simpel was het nog nooit om direct met sociale robots aan de slag te gaan!
Graag komen we bij jullie langs om het schooljaar met een knaller af te sluiten.
Tijdens de proefles komen we in een klas langs en laten we uitgebreid zien wat je allemaal met de onderwijsrobot kan. Ook kunnen leerlingen zelf aan de slag met de robot. Uiteraard houden we ons aan de corona-richtlijnen.
Vul onderstaand formulier in voor een aanvraag.

Goed om te weten

Heb je op school al een sociale robot zoals de Nao, Zora, Eddy, Maatje of Alpha mini of iPal? Dan kan je gebruik maken van de Robotsindeklas-leeromgeving. Er is alleen een licentie op de online leeromgeving nodig en een kleine kosteloze installatie!
Voor de aanschaf van de robot zijn er ook uitgebreide subsidiemogelijkheden. Veel van onze klanten maken hier al gebruik van. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.


    Contact en informatie

    Wil je meer weten? Vul ons contactformulier in of bel naar 015-7601644, optie 2. Je mag ook mailen info@robotsindeklas.nl.