Wat maakt onze lesrobot uniek?

 • Spelenderwijs werken aan digitale geletterdheid
 • Geschikt voor elke leeftijd in het PO
 • Eenvoudig te integreren in het curriculum en de les met de spreekbeurtmethode
 • Een echte lesrobot die kinderen helpt met oefenen
 • Vele andere mogelijkheden voor individueel en klassikaal gebruik
 • Een veilige online leeromgeving vanuit een Europese cloud

Een leermiddel in de klas

Klassikaal gebruik je de onderwijsrobot in combinatie met bijvoorbeeld je smartboard. De onderwijsrobot vertelt een verhaaltje en laat plaatjes zien aan kleuters. Leerlingen geven antwoord op vragen van de robot door hem aan te raken of een kaartje te laten zien. Vanaf groep 5 behandel je onderwerpen zoals wereldoriëntatie en andere thema’s en zet je de onderwijsrobot in om leerlingen te motiveren en quizvragen te laten stellen. Ook kan je onze spreekbeurtmethode gebruiken om als school je leerdoelen digitale geletterdheid te behalen. Tijdens al deze activiteiten leren leerlingen om te gaan met robotisering en de technologie van morgen.

Samen leren met de robot

Individueel of in kleine groepjes zet je leerlingen aan het werk met de onderwijsrobot met kernvakken zoals Nederlands, Engels, en rekenen. Kleuters doen een les over rijmwoorden met de robot en doen een rekenspelletje met getallen tot 10. In de bovenbouw oefenen leerlingen met spelling en leren ze de betekenis van Engelse woorden. Leerlingen die het rekenen lastig vinden worden gemotiveerd door de robot terwijl leerlingen die bovengemiddeld presteren worden uitgedaagd. De onderwijsrobot leert kinderen om problemen te analyseren en op te lossen.
Meer weten? Vul hieronder het contactformulier in.

Goed om te weten

Heb je op school al een sociale robot zoals de Nao, Zora, Eddy, Maatje of Alpha mini of iPal? Dan kan je gebruik maken van de Robotsindeklas-leeromgeving. Er is alleen een licentie op de online leeromgeving nodig en een kleine kosteloze installatie!

Voor de aanschaf van de robot zijn er ook uitgebreide subsidiemogelijkheden. Veel van onze klanten maken hier al gebruik van. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

  Ik wil ...*

  Optionele informatie
  Wij kunnen u beter helpen als u extra informatie geeft, maar dat hoeft niet.


  Contact en informatie

  Wil je meer weten? Vul ons contactformulier in of bel naar 015-7601644, optie 2. Je mag ook mailen info@robotsindeklas.nl.