Nieuw! Online programmeren met de virtuele robot!

Als je als school een abonnement hebt kunnen kinderen nu ook lekker thuis programmeren. Helemaal gratis. Ze kunnen thuis bijvoorbeeld hun spreekbeurt met de robot voorbereiden of programmeeropdrachten maken. Ideaal voor tijdens de vakantie of als extra activiteit!

Artikel in Noordhollands dagblad

Een heel artikel met interview over ons systeem in het Noordhollands dagblad. Er wordt uitgebreid uigelegd door Bas Hazelzet hoe het produkt gebruikt kan worden.

Robotsindeklas in Samsam

Een mooi artikel in onderwijsblad Samsam over hoe onze methode gebruikt wordt om kinderen die het spannend vinden om in het openbaar te spreken een spreekbeurt te laten geven op een leuke en leerzame manier. Dit artikel en filmpje laat goed zien wat de meerwaarde is van onze methode boven andere programmeerbare robots.

Vernieuwd youtube kanaal

Ons nieuwe youtube kanaal is live! Meld je snel aan, en kijk wat er allemaal kan met ons product. Je vindt hier ook alle instructiefilmpjes om te zien hoe het produkt werkt.

Softbank partner

Wij zijn sinds 1 jan 2020 officieel educatiepartner van Softbank Robotics. Dit is een super mooie stap voor ons en bevestigt dat wij met ons product een innovatieve en waardevolle oplossing hebben voor het onderwijs en de zorg!

Robotsindeklas met CPNB

Hier is een samenwerking te zien met de Nederland Leest campagne waarin onze onderwijsrobot op de Oranje Nassau School in Geldermalsen het themaboek Cyberboy voorlas.

Robotsindeklas op Zapplive

Een eerdere versie van ons systeem waarin de extra mogelijkheden voor programmeren in groepjes met hele leuke opdrachten geshowed wordt. Natuurlijk ging er iets fout, maar dat is leerzaam en hoort er bij als je met echte robots werkt. En er kan nu nog veél meer met ons produkt!

Contact en informatie

Wil je meer weten? Vul ons contactformulier in of bel naar 015-7601644, optie 2. Je mag ook mailen info@robotsindeklas.nl.